🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Jakub Smolík

24. 2. 2015Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

„Z KetoDiet som úprimne nadšený!"

Chudnúca premena s keto diétou – Jakub Smolík


Skúšal som niekoľko diét. Dokonca (a radšej nebudem vymenovávať) som jedol 3 týždne nejaké strukoviny a potom mi bolo len zle. Až na svojej vlastnej svadbe som stretol Miloša Pokorného z Těžkého Pokondru, a keď som videl, že je chudý a vyzerá proste na tridsať, tak ma to skutočne zaujalo! Pýtam sa ho, ako to dokázal, a on mi hovorí: „ketodiéta".

Vôbec som nevedel, čo to je, o čom to hovorí, a nechal som ho, aby mi ketodiétu vysvetlil. A hneď potom som ju aj vyskúšal! Po týždni ma to úplne pohltilo, keď som videl výsledok hneď! Bol to taký úžasný a skvelý pocit, že som ďalej chudol 3 týždne, mesiac a dokázal som sa zbaviť všetkých kilogramov navyše.

Výborné na tom je i to, že sa mi dal do poriadku aj zdravotný stav. Znížil sa mi cholesterol, cukor, jednoducho všetko. Navyše si telo zvyklo na príjem 5x denne a zatiaľ nepozorujem žiadny jojo efekt.

Samozrejme, že sa môže objaviť situácia, kedy napríklad hráme celý týždeň, som na cestách a jeme o 11 večer. Človek si dá aj nejaké to pivko, znáte to. A ja potom po týždni cítim, že ma trošku ťahajú nohavice, stačí mi 3 dni ketodiet a vráti sa mi to do normálu.

Priznám sa ešte k jednej veci... KetoDiet má aj jednu negatívnu stránku – že musíte kompletne vymeniť celý šatník! Ale, na druhej strane, nie je to predsa len vlastne plus?

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov