Zľava 25 % na proteínové nápoje KetoDiet

Zľava 25 % na proteínové nápoje

Platí na nezľavnené s kódom: 25DRINKY24D

Vyberte si

Záver 1. série "Chudnutie s KetoDiet"!

18. 7. 2016Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

S Lenkou sme ukončili 3 mesačnú výzvu. Netvrdíme, že to bolo jednoduché, určite nie..no boli sme tu aj od toho, aby sme pomohli všetko zvládnuť a Lenke umožnili zmeniť pohľad na stravovanie a životný štýl..po ukončení premeny je Lenka odhodlaná pokračovať ďalej a dosiahnuť vyššie méty aj v cvičení. Budeme naďalej v kontakte, aby sme po čase mohli opäť vydať článok ako sa jej darí.

1. série z XL do S! - Pozrite sa na finále

A sme vo finále

Neskutočne rýchlo ubehli 3 mesiace, odkedy som sa dozvedela, že som vyhrala 3-mesačný program od spoločnosti KetoDiet. Nevedela som do čoho idem. O ketóze som dovtedy nepočula a už vôbec som si nemyslela, že by to mohlo byť pre mňa. Ale postupne som sa s týmto typom stravovania zoznamovala. Okrem jednoduchého dodržiavania tejto diéty vďaka produktom, ktoré sú vyvážené a plné živín, ktoré telo potrebuje, som si o tom čítala, googlila, zisťovala čo najviac. Obávala som sa, že telo nebude zvládať prechod na stravu bez ovocia – predsa len obsahuje veľa vitamínov. Ale produkty sú navrhnuté tak, že obsahujú veľa vitamínov a minerálov, preto telo o nič neprichádza. Po zdravotnej stránke som sa teda celú dobu cítila skvelo a čím viac kíl mi ubúdalo, tým lepšie som sa cítila. 

Jesť pravidelne

Po 3 mesiacoch som sa naučila jesť pravidelne 5x denne, čo som nikdy pred tým nevedela. Samozrejme si treba dávať pozor na to, čo vkladáte do úst. Bielkoviny tvoria majoritnú časť môjho jedálnička – jogurty, tvarohy, syry, mäso, šmakoun a samozrejme veľa zeleniny. Okrem toho stále nechávam v jedálničku 2x denne KetoDiet proteinové nápoje či tyčinky, ktoré zbožňujem. Snažím sa cvičiť aspoň 4-5x týždenne, či už kardio cvičenia alebo posilňovačky s vlastnou váhou. Svalstvo mi za celú dobu ubúdalo len veľmi pomaličky, takmer minimálne, za čo môžu práve jedlá bohaté na bielkoviny. Posledné meranie dokonca konečne ukázalo pribudnutie svalovej hmoty. Takže diéta je vhodná aj pre tých, ktorí sa obávajú práve efektu úbytku svalov pri diétach.

A čo v budúcnosti?

Určite sa nechystám seknúť s týmto mojim životným štýlom, pretože napriek skvelým výsledkomúbytku na váhe, mám pred sebou stále dlhú cestu. Okrem toho, že možno sem tam pridám do jedálnička nejaké ovocie (najmä bobuľovité), budem pokračovať v tom, čo som začala a verím, že sa dostanem na svoju vysnenú váhu. Na záver chcem ešte raz veľmi pekne poďakovať spoločnosti KetoDiet a samozrejme Majke, ktorá ma nakopla v tejto ceste. Tiež ďakujem salónu BeautyPoint, ktorý mi poskytol potrebné zásobovanie keto produktmi a tiež vibroplošinou či lymfodrenážou, ktorá podporovala moje chudnutie. Skvelé 3 mesiace sú za mnou a dalo mi to veľa do života a najmä veľa zdravotných benefitov. ĎAKUJEM! 

Chcete nasledovať úspešnú Lenku a schudnúť ako ona? Nie je nič jednoduchšie, než si vybrať svoje proteínové jedlá a začať chudnúť!

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Proteín rovno do e-⁠mailu

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov