🌸 Májová zľava 25 % na váš nákup.* S kódom LASKA25 len do 1. 5. 🎁 Každý deň navyše darček pre prvých 200 objednávok.

"Chudnutie s KetoDiet" - pre mňa to naozaj funguje!"

25. 4. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Mám za sebou prvé 2 týždne s KetoDiet a radujem sa, ako funguje. Chválim si jednoduchú a rýchlu prípravu týchto jedál. Meranie po 11 dňoch ukázalo, že som schudla. Mám z toho najväčšiu radosť a všetkým by som túto diétu odporúčala, pretože som spokojná.

"Chudnutie s KetoDiet" - pre mňa to naozaj funguje!"

Ketodiet funguje!

Prvý týždeň bol ťažší, telo si muselo zvykať na nový typ stravy a na takmer nulový prísun sacharidov. Nikdy som nespávala poobede, ale prvý týždeň som si pár krát pospala. To mi ale len pomohlo vysporiadať sa s touto zmenou. Okamžite prvý deň druhého týždňa som pocítila zmenu – energia sa mi vrátila, vládala som opäť normálne fungovať a bolo to super. Toľko k mojim pocitom.

Len vziať shaker a jedlo je ready!

Najviac sa mi páči príprava jedál, ktorá je rýchla a jednoduchá – kdekoľvek idem, či už do školy, do prírody alebo iba tak von, môžem si zo sebou vziať shaker a jedlo je ready. Strava mi ešte stále chutí, navyše s rôznorodými kombináciami zeleniny, ktorá sa dá pripraviť každý deň na iný spôsob (orestovaná cuketa s baklažánom, karfiolová kaša s medvedím cesnakom, ugrilované huby atď.). Kombinácií je fakt mnoho, takže si myslím, že nie je šanca dospieť k tomu, aby produkty KetoDiet so zeleninou začali liezť na nervy.

Strata na vahe

Úplne najviac ma však potešilo meranie po 11 dňoch, ktoré ukázalo stratu na váhe. Nechcela som tomu veriť, ale čísla neklamú. Obvod ramena a stehna sa zmenšili najviac, čo je tiež neuveriteľné na takú krátku dobu. Čo som ale na meraní zistila je, že nepijem dostatočné množstvo tekutín, aj keď je to už o čosi lepšie ako prvý krát. Toto meranie mi napovedalo, ako mám pokračovať vo svojej ceste. Po prvých dvoch týždňoch môžem diétu len odporučiť všetkým, ktorí nie sú spokojní s tým, ako vyzerajú alebo jednoducho chcú pre seba niečo urobiť. 

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov