💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

Beáta: „Za 6 týždňov skvelé výsledky!“

8. 8. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Pani Beáta sa pustila do chudnutia s proteínovou diétou KetoDiet. Vždy bola štíhla a ako bývalej tanečnici by jej nenapadlo, že bude niekedy riešiť nadváhu. Konečne si povedala dosť a pustila sa do boja s nadváhou. Ako sa po 6 týždňoch cíti a koľko kilogramov má už dole? Poďme sa na to spoločne pozrieť a držme jej palce na ceste za jej vysnívanou postavou.

Beáta: „Za 6 týždňov skvelé výsledky!“

Áno, prejedala som sa

Po prvých 6týždňoch s KetoDiet musím priznať...áno, prejedala som sa! Predtým som veľmi rada argumentovala slovami, že: „Veď ja ani nejem, veď som predsa jedla o 17tej hodine prvý krát“,  prípadne „Dávam si na jedlo pozor a jem veľa ovocia aj večer, je to predsa zdravé a ľahké a pod“... No žiaľ, takto to nefunguje!

Naučila som sa disciplíne

Čo som pochopila a naučila sa je, že sa stravujem 5x denne vyvážené porcie aj obsahovo aj množstvom, pomer sacharidy/biel koviny/tuky v takom pomere, aby som prijímala energiu a živiny po celý deň v adekvátnom množstve. Neprejedám sa a naučila som sa disciplíne. Veľmi mi pomáha výživová poradkyňa KetoDiet, ktorá ma sprevádza od začiatku programu a naučila ma veľa o povolených potravinách, čo si všímať pri ich výbere a ako ich pripravovať. Pravidelne športujem minimálne 2x v týždni a mám zo seba neskutočne dobrý pocit. A výsledok? Mínus kg a to hlavne z tuku a nie zo svaloviny. Cítim sa skvele a s radosťou pokračujem ďalej!

Potrebujete schudnúť? Vyskúšajte proteínovú diétu KetoDiet ako pani Beáta a zatočte s nadbytočnými kilogramami.

V nasledujúcej tabuľke sa môžete pozrieť na doterajšie úspechy pani Beáty. Nechajte sa ňou inšpirovať. 

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov