💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

"Chudnutie s KetoDiet" - druhá séria

8. 7. 2016Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Pre veľký úspech a nadšenie vám prinášame druhú sériu "Chudnutie s KetoDiet", tentokrát sa presunieme do Liptovského Mikuláša. KetoDiet v spolupráci so Salónom Marilyn a trénerom Ľubošom Turčinom (Jungle Gym), vás bude každé dva týždne informovať o zdolávaní cesty za lepším ja pani Beáty. Držte palce a sledujte našu premenu!

"Chudnutie s KetoDiet" - druhá séria

Výhovorky x pokusy o diéty

Volám sa Beáta Kubinová a tak ako asi veľa iných žien, bývala som kedysi štíhla. Milovala som pohyb, a ako tanečnici by mi ani nenapadlo, že budem niekedy riešiť nadváhu. No a predsa. 

Porodila som 4 deti a kupovala väčšie a väčšie oblečenie. Každé kilo mi prišlo  riešiteľné keď....keď bude čas, deti väčšie, iná práca, od pondelku...Vý hovorky striedali pokusy o diéty. Každá diéta, zázračná tabletka, stroje na domáce cvičenia, boli v hojdačke  a tak práve takto som sa vypapala až na nelichotivú váhu.

Keď už ani v obchodoch XXL na mňa nič nebolo, nasledovala opäť ďalšia diéta a ten istý efekt. Každá štíhla žena bola u mňa zdrojom poznámok a závisti. Viac a viac dávky jedla a čokolády ma proste neposunú nikam, som si povedala...Chce to plán a veľkú životnú zmenu, s čím súhlasil aj môj doktor, ktorý mi neraz pripomenul moju nadváhu a riziká s ňou spojené.

Proteinová diéta

Oslovilo ma info na internete o proteínovej diéte KetoDiet. Hltala som články a skúsenosti ľudí, ktorí sú opäť šťastní v svojich telách a hlavne zdraví a spokojní s plnohodnotným životom. Prijala som výzvu "Chudnutie s KetoDiet" a môžem povedať, bolo mi zo začiatku trápne priznať sa verejne k tomu, že nie som so sebou spokojná a chcem to zmeniť...Ale potom som pochopila, že je to len môj problém a chcem ho riešiť, ukázať sebe a aj okoliu, že proteínová diéta je skutočne účinná a pomôže mi k zmene životného štýlu. Na tejto púti ma bude sprevádzať Mária Kavčáková ako hlavný kouč KetoDiet, a neskôr zapojíme aj cvičenie s trénerom, na čo sa veľmi teším.

Mám už šaty, ktoré si chcem obliecť, chuť a energiu k tomu, aby som mohla byť spokojná, zdravá a v polovičných plavkách na pláži. Som na úžasnej ceste k zmene a nebudem sa klamať, že plnoštíhla a obézna je to isté. Každé kilo rada pošlem do minulosti ..držte mi prosím palce, robím to pre seba! 

Chcete chudnúť ako pani Beáta? Vyberte si svoj diétny plán a pustite sa smelo do toho!

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov