🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Naučila som sa pravidelne a zdravo jesť

3. 1. 2019Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Mária neúspešne bojovala s nadváhou dlhé roky. Počas chudnutia s proteínovou diétou však zistila, že cesta k lepšej postave nevedie cez hladovanie, ale cez zdravé a vyvážené stravovanie.

Naučila som sa pravidelne a zdravo jesť

Na odporúčanie som sa pustila do proteínovej diéty

KetoDiet mi odporučila moja kamarátka a zároveň majiteľka bratislavského salónu krásy Gold Studio Vierka Putzová. V minulosti som držala diéty, pri ktorých sa vynechávala večera, ale nadbytočných kilogramov som sa aj tak nezbavila. Preto som chvíľu nad ďalším pokusom s diétou rozmýšľala. Nakoniec som dala na jej odporúčanie, pustila sa do chudnutia s proteínovou diétou a som pre to skutočne rada.

Veľká zmena v stravovaní

Všetky informácie, ktoré som potrebovala o proteínovej diéte vedieť, mi poskytli v Gold Studiu, takže som nemusela sama pátrať, čo budem vlastne jesť. Mojím najväčším problémom bolo nepravidelné stravovanie, to sa však s KetoDiet obratom zmenilo. Už počas diéty som sa začala cítiť naozaj dobre. Ketojedlá mi chutili a najviac som si obľúbila proteínové cestoviny so šalátom. Vyhovovalo mi, že nemusím veľmi variť, pretože proteínové jedlá a nápoje sú ľahko a rýchlo hotové.

Dôležitá podpora v rodine

Niektorí ľudia z môjho okolia ma síce presviedčali, že sa dostaví jojo efekt a naberiem zhodené kilá späť, ale ja verím, že sa to nestane, pretože som sa naučila jesť pravidelne a zdravo. K tomu, aby som v chudnutí vytrvala a dosiahla svoj cieľ, ma podporuje celá moja rodina.

Som už v polovici svojej cesty za lepšou postavou, a preto s proteínovou diétou určite nekončím. Mám totiž v pláne zatočiť aj s tými zvyšnými kilogramami a odmeniť sa za to novým šatníkom.

Mária

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov