🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

"Chudnutie s KetoDiet" štartuje!

5. 4. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Výzvu do našej súťaže "Chudnutie s KetoDiet" sme uzatvorili 1.4.2016 v Martine v salóne BeautyPoint. My vám teraz môžeme predstaviť slečnu, ktorú sme pre chudnutie vybrali, a veríme, že sa nám spoločne podarí zatočiť s jej nadváhou.

"Chudnutie s KetoDiet" štartuje!

Predstavuje sa slečna Lenka!

"Volám sa Lenka, mám 24 rokov a som študentka na vysokej škole. Od malička sa trápim s nadbytočnými kilami a rada by som to konečne zmenila. Raz sa mi podarilo schudnúť, ale trvalo to iba chvíľku a postupne sa mi zhodené kilá začali vracať, až kým som sa opäť takmer dostala na moju pôvodnú hmotnosť. Preto by som chcela nadobro zastaviť nepriateľa zvaného jojo efekt a konečne vyzerať podľa mojich predstáv. Nie len kvôli výzoru (aj keď každá žena chce vyzerať dobre), ale najmä kvôli zdravotným rizikám, ktoré každému človeku trpiacemu obezitou hrozia. Mojou slabosťou sú cukry a sacharidy (jednoducho sladké jedlá), ktorých sa neviem zbaviť a verím, že prvý mesiac tohto dietného programu, ktorý je striktne bez sacharidov, pomôže zastaviť tuto moju „závislosť“.

Čo sa týka samotnej Ketodiéty, keď som videla môj mesačný prídel, trochu som mala obavy, že ako ma to môže zasýtiť, ale na druhej strane, nikdy som nejedla 5x denne a už len vďaka tomu viem, že ani nebudem mať čas byť hladná. Navyše som si nakúpila veľa zeleniny, ktorá sa môže kombinovať s proteínovými jedlami, čomu sa veľmi teším. Nebude to jednoduchý mesiac ale viem, že s podporou mojich blízkych a s pevnou vôľou to zvládnem a budem o krok bližšie k môjmu cieľu. Som veľmi vďačná za príležitosť, ktorú mi program proteínovej diéty KetoDiet pos kytol a dúfam, že tento typ životného štýlu mi pomôže byť už navždy fit. 

Slečnu Lenku dôkladne vyspovedala obchodná manažérka a výživová poradkyňa KetoDiet Maja Kavčáková a pripravila ju na celý diétny program.

Nasledovalo váženie a meranie, aby sme mohli pravidelne sledovať, ako sa slečne Lenke darí zhadzovať kilogramy a uberať centimetre.

Držte spoločne s nami palce a už teraz sa tešte na ďalší príspevok o 14 dní!

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov