🥤 Zľava až 40 % na proteínové nápoje. + 🍫 Vernostná zľava 15 % na proteínové tyčinky. Zľavy je možné kombinovať. Platí do nedele.

Štíhlejšia na svadbu

11. 4. 2017Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Volám sa Jana a čakal ma rok veľkých udalostí. Dokončovala som vysokú školu a chcela som zmeniť zamestnanie. Po štúdiu som sa plánovala venovať práci realizátorky záhrad. Chcela som kompletne zmeniť život a schudnúť veľa kilogramov. V lete ma čakala svadba a ja som sa chcela vydávať o mnoho kilogramov štíhlejšia.

Jana, účastníčka chudnúcej výzvy KetoDiet, na fotke pred svojou chudnúcou premenou a po nej.

Výzva na chudnutie s KetoDiet

Vždy som mala sklony k nadváhe, ale snažila som sa držať na uzde. Až v poslednom roku sa mi to veľmi nedarilo a váha vyskočila hore. Mala som náročné zamestnanie, študovala som vysokú školu a starala sa o rodinu a dom. Veľa som jedla, aby som to zvládala. Prihlásila som sa do výzvy na chudnutie s KetoDiet a verila som, že pod drobnohľadom čitateliek nepoľavím a vydržím až do konca. Po prvom mesiaci proteínovej diéty som sa cítila skvele, pretože zmizli moje ťažkosti ako únava, ospalosť, bolesť chrbta atď. Do svojho programu som zaradila niekoľkokrát týždenne svižné prechádzky a bola som milo prekvapená, ako sa moja kondícia postupne zlepšuje.

Hurá na nové oblečenie

Ketojedlá mi chutili, hlavne tyčinky a rezancová polievka bola priam vynikajúca. Ocenila som, že jedlá sa dali bez problémov pripraviť aj na cesty. S úžasom som pozorovala, ako mi miznú centimetre v páse, podbradok a iné nelichotivé miesta sa postupne stávali chudšími. Často som surfovala na internete a vyberala si oblečenie, ktoré si potom kúpim. Na to som sa veľmi tešila. Priateľ mi neustále hovoril, ako mi to pristane. Za reakcie okolia som bola vďačná, pretože ma to v mojom úsilí poháňalo vpred.

Opäť sebavedomou ženou

Schudla som. Bola som nadšená a rozhodne som sa cítila dobre. Premenila som sa na sebavedomú ženu. Reakcie okolia boli napospol pozitívne. Niektorí ľudia mi hovorili, že po skončení výzvy rovnako priberiem alebo sa ma, naopak, pýtali, čo budem jesť, aby sa nedostavil jojo efekt. Vysvetľovala som im, že postupný návrat k bežnej strave bol pozvoľný a ak sa nevrátim k svojim starým zlým stravovacím návykom, nie je sa čoho báť. Po skončení diéty nemôžem zaspať na vavrínoch, ale jedlo trošku korigovať a aj naďalej sa venovať športu.

Som na seba pyšná a túto výzvu na chudnutie beriem ako malé osobné víťazstvo. Vydržala som až do konca a s čistým svedomím môžem vyhlásiť, že som ani raz nezhrešila. Cítim sa konečne dobre a zbavila som sa aj zdravotných ťažkostí, ktoré mi sťažovali život. KetoDiet by som všetkým odporučila, režim je síce troška prísnejší, ale vďaka tomu sú výsledky bezchybné.

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov