💙 Happy Days na KetoDiet 💙 Zľava 20 % na nákup s kódom 20HAPPY24 📅 Len do nedele.*

Necítiť sa ako vrece zemiakov

24. 6. 2016Tento článok vám zaberie 2 min čítaniaredakcia KetoDiet

Pre moju prácu zdravotnej sestry som mala úplne príšerné stravovacie návyky. Ako väčšina ľudí pracujúcich na zmeny som takmer celý deň nič nejedla a večer som vyjedla celú chladničku. Za 4 roky som tak pribrala strašných 20 kg. Skúšala som mnoho rôznych diét, ale zhodené kilogramy som hneď nabrala späť, pretože som nemala pevnú vôľu dodržať režim po diéte.

Zdravotná sestrička Míša, ktorá chudne s českou značkou proteínových diét KetoDiet.

Chudnúť s úsmevom

Po nejakom období som zmenila prácu a zbavila sa tak zmennej prevádzky. Pretože ma to však nikdy neťahalo k športu, kilogramy stále nešli dole. Môj priateľ je oproti mne chudý ako trieska a sám mi niekoľkokrát naznačoval, že by som mala schudnúť. Bol veľmi rád, že som sa do výzvy na chudnutie s KetoDiet prihlásila. Mala som v ňom obrovskú podporu.

Veľká opora v priateľovi

Pri dodržiavaní proteínovej diéty som sa stravovala pravidelne každé 3 hodiny, na čo som si musela zvyknúť. Bolo to pre mňa niečo nové, ale rýchlo som sa s novým režimom skamarátila. Polievky a kokteily mi moc chutili. Chudnete a zároveň si to užívate, čo chcieť viac? Po prvých 14 dňoch šla hmotnosť dole, a to bolo veľkou motiváciou na pokračovanie. Tešili ma pozitívne reakcie okolia, priateľ mi dokonca začal hovoriť "ty môj drobec." Do svojho životného štýlu som zaradila aj pravidelný pohyb. Venovala som sa predovšetkým canicrossu, čo je rýchla chôdza (alebo beh) so psom. Ak som ho práve nestíhala, trénovala som doma brucho. Pridával sa ku mne aj priateľ a musím povedať, že mi to veľmi pomohlo. Vo dvojici sa predsa všetko ľahšie ťahá, nie?

Rozhodla som sa, že budem zhadzovať kilogramy ďalej a dostanem sa na svoju pôvodnú váhu. Teraz už vidím, že s ketodiet sa dá schudnúť. Je to fantastický pocit ísť do šatníka a vedieť, že keď sa oblečiete, nebudete vyzerať ako vrece zemiakov!

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov