🌸 Jarný výpredaj až –50 % 🌸 Tiež môžete využiť ⚡ bleskovú zľavu 20 % na všetko nezľavnené.* Len do štvrtka s kódom FLASH20SALE

Konečne mám veľa energie, ktorú pri svojich 2 deťoch potrebujem

19. 11. 2018Tento článok vám zaberie 3 min čítaniaredakcia KetoDiet

Vlaďka počas života držala veľmi veľa diét. Už od svojich 20 rokov ich vyskúšala aspoň desať, ale vždy bez väčšieho úspechu. Prečo sa napriek svojim negatívnym skúsenostiam rozhodla pre proteínovú diétu KetoDiet a podarilo sa jej nakoniec zhodiť nadbytočné kilá?

Konečne mám veľa energie, ktorú pri svojich 2 deťoch potrebujem

Vyhovovalo mi, že som jedla 5x denne

KetoDiet som vyhrala v jednej súťaži na FB. Už dávno som túžila vyskúšať proteínovú diétu, a tak sa mi splnil sen začať chudnúť v Medicínskom centre formovania postavy Proslim. Mám veľkú nadváhu a proteínovú diétu som zobrala ako jednu z možností, ako sa naštartovať a začať so sebou niečo robiť.

V prvom kroku proteínovej diéty mi najviac vyhovovalo, že som si nemusela sama vymýšľať recepty, len som si zamiešala proteínový nápoj a vypila ho. Pretože som jedla 5x denne, nebola som vôbec hladná. Počas chudnutia bolo pre mňa však najťažšie dodržiavať pitný režim. Vždy som bola zvyknutá piť málo, lebo aj keď som bola smädná, nepociťovala som to ako smäd, ale ako chuť na niečo, nenapila som sa, ale dala si nejakú sladkosť. A kilá tak narastali. Pitný režim a sladkosti boli taká moja najväčšia chyba, ktorú som vždy robila.

Život sa mi zmenil, lebo sa vládzem viac hýbať

Už po prvom kroku som sa cítila výborne a konečne som mala veľa energie, ktorú pri svojich 2 deťoch potrebujem. Najviac ma v chudnutí podporoval manžel a rodičia. Veľa ľudí z môjho okolia si všimlo, že som sa zmenila a moju zmenu chválili. Z okolia som však mala aj veľa reakcií na tému jojo efekt, lebo je to tak, že keď sa človek vráti na staré chodníčky, prejaví sa na ňom jojo efekt. Ja však viem, že sa do predchádzajúcich koľají vrátiť nechcem. Konečne sa cítim super! Oblečenie je mi voľné a nemám nepríjemný pocit z obtiahnutého trička alebo džínsov na svojom tele. Život sa mi zmenil, lebo sa vládzem viac hýbať. Mám kopec energie a stíham za deťmi. Určite som príťažlivejšia aj pre svojho manžela :)

Dá sa to aj bez hladovania

Po skončení KetoDiet mám v pláne viac športovať a ostať na piatich jedlách denne, ale, samozrejme, zdravých jedlách! Zhodené kilogramy sú pre mňa veľmi motivačné, lebo vidím, že sa to dá aj bez hladovania. Momentálne si udržujem hmotnosť, ku ktorej mi pomohla KetoDiet, mám však v pláne pokračovať a ísť s hmotnosťou ešte nižšie.

KetoDiet by som odporučila aj ďalej, ale nie ako diétu, ale ako naštartovanie na zmenu. Zmenu životného štýlu.

Vlaďka

Tento článok stojí za zdieľanie!

skupina autorov redakcia KetoDiet

Píšeme pre vás o nových produktoch, o najrôznejších akciách, o vašich premenách alebo napríklad o tom, ako variť zdravo bez zbytočného cukru.

Keto svet ako na dlani. Vo vašom e-⁠maile.

Recepty, novinky a tajné akcie.

Nebojte sa, žiadny spam a všetko s mierou.

Odoslaním e-⁠mailu súhlasíte so spracovaním osobných údajov